6980

Een nieuw jaar, een nieuwe frisse look. Dat laatste moet je al zijn opgevallen toen je onze website of een van onze socials bezocht. Een professionele website met een strakke moderne uitstraling. Dit vind je dan ook terug in al onze uitingen op onze kanalen. Op korte termijn ga je ook langs de weg meer informatie vinden in dezelfde stijl over het aanstaande evenement. Spot jij als eerste onze nieuwe banner? Akkefietje bij de Gouden Leeuw in Bergeijk is hét oud & nieuw feest voor 21+ uit de omgeving.

Website
De website is ons visitekaartje. Het eerste wat je ziet voordat je een kaartje koopt voor het feest. We willen jou als bezoeker van ons evenement direct meenemen in de heerlijke sfeer die bij ons oud en nieuw feest past. Daarnaast vind je op de nieuwe website alle informatie terug die jij nodig hebt om alle zorgen weg te nemen en je volledig te laten richten op dat waar je voor komt: Feest vieren! Dat is dan ook precies wat deze website doet. Je vindt hierop alle informatie over Akkefietje 2020 terug. De line-up, openings- en sluitingstijden, informatie over Stichting Akkefietje etc.

Ticketshop
Tevens vind je op de website natuurlijk de ticketshop waar je jouw ticket kunt scoren. Wees er snel bij, zodat je zeker bent van je aanwezigheid! Ook kun je hier in contact komen met de organisatie. Stuur ons een mailtje met jouw tips die wij kunnen gebruiken om jouw nieuwjaarsfeest van een feestje te laten transformeren in een KNALFUIF!!

Vragen?
Kijk even bij onze FAQ waar jouw vraag wellicht al beantwoord wordt.

Tot slot
Psst… check ook onze Facebook en Instagram pagina’s om helemaal op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

XOXO

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *