New Year's Party

Akkefietje Bergeijk

Bedankt dat je een kijkje neemt op deze pagina! Aankomend oud & nieuw gaat alweer de derde editie plaats vinden van ‘AKKEFIETJE’ en dit zal ook dit jaar in de Gouden Leeuw zijn, in Bergeijk. De belangrijkste ingrediënten van onze feestavond zijn ambiance, sfeer en natuurlijk gezelligheid! Wij zijn op zoek naar mensen uit regio De Kempen die aan bovenstaande eisen voldoen en samen met ons de Gouden Leeuw uit zijn voegen willen laten barsten!

De organisatie bestaat sinds dit jaar uit Lars Box, Roeli Borrenbergs en Jens Brekelmans. Wij ademen horeca en leven voor feestjes. We weten inmiddels hoe een feestje gebouwd moet worden. 

Met zo’n 400 bezoekers tijdens zowel de eerste als de tweede editie waren ze beide een groot succes. We zijn inmiddels alweer bezig met de voorbereidingen voor de 3e editie met als doel om de voorgaande edities te overtreffen. Mooiere aankleding, een vettere lichtshow en een hele andere benadering in de line-up. Op korte termijn zullen jullie hier meer over horen.

We hebben vorig jaar gekozen voor een compleet vernieuwde huisstijl. Een moderner lettertype en een verbeterde website! Laat ons weten wat je hiervan vindt!

De kaartverkoop zal starten ergens in oktober dit jaar en wij hopen dat jullie samen met ons het nieuwe jaar gaan inluiden!

Tot dan.

XOXO Lars, Roeli en Jens

neem contact met ons op

Contact