New Year's Party

Akkefietje Bergeijk

Bedankt dat je een kijkje neemt op deze pagina! Aankomend oud & nieuw gaat alweer de tweede editie plaats vinden van ‘AKKEFIETJE’ en dit zal ook dit jaar in de Gouden Leeuw zijn, in Bergeijk. De belangrijkste ingrediënten van onze feestavond zijn ambiance, sfeer en natuurlijk gezelligheid! Wij zijn op zoek naar mensen uit regio De Kempen die aan bovenstaande eisen voldoen en samen met ons de Gouden Leeuw uit zijn voegen willen laten barsten!

De organisatie bestaat uit Marco Verdonschot, Patrick Verdonschot, Lars Box en Jens Brekelmans. Wij ademen horeca. Met opgeteld zo’n 40 jaar ervaring weten we hoe een feestje gebouwd moet worden. Daarnaast werken we al jaren samen en na een kleine sabbatical in 2017 begon het enorm te kriebelen om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Medio 2018 hebben we de knoop definitief doorgehakt. We startten Stichting Akkefietje Bergeijk op. We zijn erg ambitieus en hebben volop plannen om meer evenementen te gaan organiseren. Hier gaan jullie zeker nog meer van horen.

Met zo’n 450 bezoekers was de eerste editie een groot succes. We zijn inmiddels alweer enkele maanden bezig om deze editie te overtreffen. Mooiere aankleding, een vettere lichtshow en een flinke investering in de line-up. Op korte termijn zullen jullie hier meer over horen.

We hebben dit jaar gekozen voor een compleet vernieuwde huisstijl. Een moderner lettertype en een verbeterde website! Laat ons weten wat je hiervan vindt!

De kaartverkoop zal starten op 14 oktober om 19.00 uur en wij hopen dat jullie samen met ons het nieuwe jaar gaan inluiden!

Tot dan.

XOXO Marco, Patrick, Lars en Jens

neem contact met ons op

Contact