10

Dames en heren, jongens en meisjes, Burgers en Edelen: jullie hebben de kans om HÉT nieuwjaarsfeest van Bergeijk en omstreken mee te beleven. Jullie zijn nog 1 stap verwijderd van de avond van jullie leven (of in ieder geval van het jaar).

De kaartverkoop van Akkefietje 2020 is namelijk zojuist GEOPEND!!!

Dus bestel snel die kaarten want voor je het weet is het uitverkocht en dan zit je thuis te huilen zonder je vrienden die er wel op tijd bij waren.

Kaarten kosten €15,- per stuk, maar voor de snelle beslissers hebben we iets uitgevonden: de Early-birds! Ben jij als een van de eerste van de partij bij Akkefietje, dan betaal jij geen €15,-, maar €12,50! Van die €2,50 die je uitspaard kun je dan lekker je eerste biertje kopen!

Ook willen we van de gelegenheid gebruik maken om de derde artiest bekend te maken die haar (eerste tip!) kunsten komt vertonen op Akkefietje 2020.

22 Years & upcoming! Deze dame draait al sinds haar 19e. Ze gaat geen muzikale uitdaging uit de weg, host zo nu en dan haar eigen party’s en draait inmiddels op de grootste feesten. Zo stond ze dit jaar op Festyland! Waar MISS NIJHOF gelukkig van wordt? Mensen compleet uit hun plaat zien gaan op door haar gedraaide Urban, R&B, de grootste hits & Moombahton. Bij ons krijgt ze de mooie taak om het evenement te openen, wat we uiteraard wel aan MISS NIJHOF kunnen overlaten…

Luister hier alvast naar een (deel van een) mix van haar:

GIVE IT UP FOR….. MISS NIJHOF!!!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *